کتاب علوم غریبه کنزالحسینی در باب دعانویسی و طلسمات و ادعیه,دانلود کتاب طلسمات کنزالحسینی,دانلود رایگان کتاب علوم غریبه کنزالحسینی,دانلود نسخه کامل کتاب کنزالحسینی,خرید کتاب PDF کنزالحسینی,دانلود کنزالحسینی با لینک مستقیم,دانلود فقط رایگان کتاب کنزالحسین,کتاب دعا و طلسم کنزالحسینی,دانلود رایگان کتاب کنزالحسینی فارسی
یکی از نایاب ترین کتاب ها در زمینه علوم غریبه می باشد که به همین علت اکثر افراد به دنبال نسخه اصلی کتاب کنز الحسینی می باشند
مشخصات کتاب:
نام کتاب: کلیات کنز الحسینی (در دو نوع مختلف کتاب کنز الحسینی)
نام نویسنده: ملک الکتامی
نام کتاب به زبان اردو: کنز الحسین روح عملیات کانچور (زبان اردو)
نام نویسنده: سید تنویر حسین شاه
تعداد صفحات: ۲۸۷
فرمت کتاب: Pdf
نوع خطوط کتاب: خطی
فهرست مطالب کتاب:
انواع ادعیه و دعاهای حاجات گوناگون
موکلان اسماء باریتعالی و عدد ابجد آنها
دائره حروف مع موکلان (حضرت اسرافیل، حضرت جبرئیل، حضرت
عزرائیل، حضرت میکائیل)
ترکیب منسوبات عناصر نسبت به حروف تهجهی (آتشی، خاکی، بادی، آبی)
مجموعه حروف آتشی و خاکی و بادی و آبی و اسماء موکلان حروف
اسماء الحسنی و معانی آن و اعداد آن و موکل هر یک از اسماء الهی و عنصر
مربوط به آن
اسماء الحسنی (مثال: الجامع = فراهم کننده، عدد آن ۱۱۴ ،و مشتری،
موکل آن = یا کلکائیل لومائیل، عنصر = خاکی)
جهت گشایش رزق و عمل آن با اسماء الحسنی و…
شرح اسماء جلالی که اسماء هیبت اند (و این اسماء برای بغض و عداوت و
جدائی افکندن میان دو کس و خراب کردن خانه دشمن و…)
اسماء جلالی (یا عزیز – یا جبّار – یا متکبّر – یا قهّار – یا قابض – یا مذل – یا
علی – یا جلیل – یا قوی – یا متین – یا مغید و…)
بیان اسماء مشترک که جمالی و جلالی هر دو که بهر نیک و بد بکار آیند
اسماء جمالی و جلالی جهت صحّت و سلامت بیمار و تسخیر او
درباب خواص و شرح آیات کلام االله
قاعده سوره یاسین که از استادان دیگر با اسناد اسامی آن بزرگان
عملیات دیگر از سوره و آیات فرقان مجید و طریقه زکوه دادن و ترتیب
عملیات جت و بغض و غیره، مجموعه آیات برای محبت و تسخیر عالم و
دوستی میان زن و مرد و برای تسخیر پادشاه و امیران و تمام جهان
ادعیه جهت دزد برده و گریخته و پیدا کردن او با آیات شریفه
ادعیه اگر خواهی نزد پادشاهی روی و از او می ترسی
مجموعه نقشیات و علامات و عملیات و ترتیب پر کردن و کشیدن نقش ها
نقش و جداول عددی آیه الکرسی نقش عربی
نقش و جداول عددی جهت تسخیر دست غیب و گشایش رزق و روزی با
اسماء الهی قبل از طلوع آفتاب
نقش درباب محبت کسی که بر شخصی میل و محبت داشته باشد
نقش با اسماء الهی برای هر مرض و آسیب و غیره
نقش برای دفع بلا و بسیار مجرب
نقش جهت گریه بسیار زیاد کودک و محافظت از آسیب و صدمه و سحر و
جادوی طفل
جهت محبت و بی تابی و طلسم آن و عمل به آن در شب جمعه
برای محبت و عشق بر نعل اسب نوشته و در آتش بیندازد که به مطلوب
رسد
باب غزیمت و دفع آسیب و احضار
آفت ابلیس و شیاطین و ارواح و محافظت از شخص
آگاهی بجهت خویش و جلال خیش و عظمت خیش
جدول سیر قمر در هر برج
اسمای جوک (سوبهن، انگند، سکران، دهرت، سول، کند، برده، هرو،
هرکهن و…)
جداول برای دریافت سنگرات
قاعده دانستن آغاز روز در حمل و عقرب و دلود حوت در چهار برج آفتاب
قاعده دانستن منسوب بروج، حمل و عقرب، ثور و میزان، حوز و سنبله،
سرطان، توس و حوت، جدی و دلو، اسد
جداول منسوب به سیارگان و بروج
قاعده دانستن خاصیت بروج و کواکب
قاعده دانستن بروج مطابق با ماه جلالی
قاعده دیگر در شناخت تاریخ و ایام منحوس در هر ماه
قاعده دانستن دوازده ماه ثابت و منقلب
بروج ذوجدین، تسخیر مطلوب و قاعده در دانستن جهات رجال الغیب
قاعده دانستن پرهیز جلالی و ترک حیوانات و غیره
شرایط عملیات علو درجات و فتوح و تسخیر کردن امراء و سلاطین و برای
دفع امراض
در عملیات تکسیر از حروف و کواکب، تسخیر پادشاهان و امیران و غیره
برای علو درجات و افزونی جاه و مراتب و رسیدن به مطلوب
نادر العصر مطلب و فالنامه
فال نامه دیگر از علم رمل بسیار معتبر و صحیح استخراج کردن این احقر
عباداست
برای دانلود و دریافت فایل روی لینک زیر کلیک کنید.
تحقیق در مورد تغذیه وبهداشت مواد غذایی
پاورپوینت درباره تغییرات پس ازصید و فساد در ماهی با فرمت پاورپوینت تهیه و تنظیم شده است برای دانلود این پاورپوینت ما لینک را در قسمت انتهای پست قرار می دهیم . و قبل از دانلو د این تحقیق ما قسمتی از متن توضیحات را برای کاربران قرار خواهیم داد تا قبل از دانلود این پروژه مرور کوتاهی را داشته باشید.
به طور کلی تغذیه علمی است که درباره تغییرو تبدیل غذا دربدن وشرکت مواد
مغذی دربافت ها،فعل وانفعالات بیولوژیکی بدن ودفع آن بحث می کند
|تعریف تغذیه:
عملی که در طی آن مقداری غذا به منظور رفع نیازهای بدن مورد استفاده قرار می گیرد تا انرژی آن صرف انجام کارهای مختلف می شود ،تغذیه نام دارد
[غذا:
تمام موجودات زنده برای آنکه به زندگی خود ادامه دهند،به غذا نیاز دارند
(۱انرژی لازم برای ادامه کار دستگاههای مختلف وسایر فعالیتهای بدن
(۲تامین مواد اولیه برای رشدونمو
(۳ترمیم وجانشین سلول ها وبافتهای مختلف بدن که دراثر فرسودگی از بین می روند
غذا به ماده جامد یا مایعی گفته می شود که بعداز خورده شدن و هضم شدن حرارت وانرژی تولید می کند وموجب ترمیم بافت ها،رشدونمو و تنظیم اعمال حیاتی می شود
مواد تشکیل دهنده غذا
تحقیق در مورد تغذیه و بیماریهای قلبی عروقی
پاورپوینت درباره تغییرات پس ازصید و فساد در ماهی با فرمت پاورپوینت تهیه و تنظیم شده است برای دانلود این پاورپوینت ما لینک را در قسمت انتهای پست قرار می دهیم . و قبل از دانلو د این تحقیق ما قسمتی از متن توضیحات را برای کاربران قرار خواهیم داد تا قبل از دانلود این پروژه مرور کوتاهی را داشته باشید.
شیوه زندگی در حال گذر است
نتایج نامطلوب : عادات بد غذای
بیماریهای قلبی-عروقی
حمله مغزی
دیابت
سرطان
یکی از مهمترین مداخلات آموزشی برای اصلاح شیوه زندگی
شناخت گروههای غذایی بر اساس هرم تغذیه سالم
مصرف بیشتر سبزیجات تازه
مصرف بیشتر میوه جات تازه
چربی اشباع و اسید چرب ترانس:
در بدن تبدِِِِیل به LDL شده سبب بالا رفتن کلسترول خون میشود
معمولا در چربی های حیوانی و یا در روغن های گیاهی جامد وجود دارد.
جایگزِینی آن باروغن گیاهی غیر اشباع منجر به کاهش قابل توجه در کلسترول خون و خطر بیماری های عروق کرونر قلب خواهد شد.
روغن نباتی جامد به دلیل دارا بودن اسیدهای چرب اشباع بالا و اسیدهای چرب ترانس که در جریان هیدروژناسیون تولید می شود برای سلامتی مضر است.
کاهش ۲% اسید چرب ترانس دریافتی در رژیم غذایی خطر بیماریهای قلبی و عروقی را ۲۵% کاهش می دهد.
طبق توصیه سازمان جهانی بهداشت حداکثر ۳۰% کل انرژی دریافتی روزانه می تواند از روغن و چربی تامین شود. همچنین اسیدهای چرب اشباع حداکثر ۱۰% و اسیدهای چرب ترانس حداکثر ۱% از کل انرژی دریافتی رژیم غذایی روزانه را می تواند تامین کنند.
پاورپوینت درباره تغییرات پس ازصید و فساد در ماهی با فرمت پاورپوینت تهیه و تنظیم شده است برای دانلود این پاورپوینت ما لینک را در قسمت انتهای پست قرار می دهیم . و قبل از دانلو د این تحقیق ما قسمتی از متن توضیحات را برای کاربران قرار خواهیم داد تا قبل از دانلود این پروژه مرور کوتاهی را داشته باشید.
۱٫مناطق کشاورزی گرمایش جهانی
۲٫رابطه ی بین کشاورزی و گرمایش جهانی
۳٫کارایی انرژی به ما ----- مقیاس برای پتانسیل گرمایش جهانی
۴٫نتایج از ۴ مورد مطالعه(ORG/COV comparisons)
گرما و گازهای گلخا نه ای از زمان انقلاب صنعتی
تمرکز گرما و گازهای گلخانه ای
تا ریخچه ای آب و هوای غیر عادی
CO2 CH * N2Oنقشه جریان های گازهای گلخانه ای دنیا برای جبهه
سهم کشاورزی در گرمایش جهانی
همه ی رشته های غذایی: ۲۰% of the total GHG.
(شامل حمل ونقل – ذخیره سازی – پیشرفت – مصرف - تدارکات )
Agriculture: 15% of the total world GHG.
(World Resource Institute, 2000)
تاثیرات گرمایش جهانی بر روی تولیدات غذایی
IPCC (reports 2007) predicts a rise in Temp of 1.4 to 4°C at the end of the 21st Century
تاثیرات مثبت:
تاثیرات منفی:
تحقیق در مورد تغییرات پس ازصید و فساد در ماهی
پاورپوینت درباره تغییرات پس ازصید و فساد در ماهی با فرمت پاورپوینت تهیه و تنظیم شده است برای دانلود این پاورپوینت ما لینک را در قسمت انتهای پست قرار می دهیم . و قبل از دانلو د این تحقیق ما قسمتی از متن توضیحات را برای کاربران قرار خواهیم داد تا قبل از دانلود این پروژه مرور کوتاهی را داشته باشید.
ماهی پس از صید تا فساد مراحل زیر را طی می کند :