تحقیق در مورد

دانلود تحقیق دانشجویی

تحقیق در مورد

دانلود تحقیق دانشجویی

کتاب کنزالحسینی علوم غریبه نسخه اصلی

کتاب علوم غریبه کنزالحسینی در باب دعانویسی و طلسمات و ادعیه,دانلود کتاب طلسمات کنزالحسینی,دانلود رایگان کتاب علوم غریبه کنزالحسینی,دانلود نسخه کامل کتاب کنزالحسینی,خرید کتاب PDF کنزالحسینی,دانلود کنزالحسینی با لینک مستقیم,دانلود فقط رایگان کتاب کنزالحسین,کتاب دعا و طلسم کنزالحسینی,دانلود رایگان کتاب کنزالحسینی فارسی

کتاب علوم غریبه کنزالحسینی در باب دعانویسی و طلسمات و ادعیه

یکی از نایاب ترین کتاب ها در زمینه علوم غریبه می باشد که به همین علت اکثر افراد به دنبال نسخه اصلی کتاب کنز الحسینی می باشند

مشخصات کتاب:

نام کتاب: کلیات کنز الحسینی (در دو نوع مختلف کتاب کنز الحسینی)
نام نویسنده: ملک الکتامی
نام کتاب به زبان اردو: کنز الحسین روح عملیات کانچور (زبان اردو)

نام نویسنده: سید تنویر حسین شاه
تعداد صفحات: ۲۸۷
فرمت کتاب: Pdf
نوع خطوط کتاب: خطی

فهرست مطالب کتاب:

انواع ادعیه و دعاهای حاجات گوناگون
موکلان اسماء باریتعالی و عدد ابجد آنها
دائره حروف مع موکلان (حضرت اسرافیل، حضرت جبرئیل، حضرت
عزرائیل، حضرت میکائیل)
ترکیب منسوبات عناصر نسبت به حروف تهجهی (آتشی، خاکی، بادی، آبی)
مجموعه حروف آتشی و خاکی و بادی و آبی و اسماء موکلان حروف
اسماء الحسنی و معانی آن و اعداد آن و موکل هر یک از اسماء الهی و عنصر
مربوط به آن
اسماء الحسنی (مثال: الجامع = فراهم کننده، عدد آن ۱۱۴ ،و مشتری،
موکل آن = یا کلکائیل لومائیل، عنصر = خاکی)
جهت گشایش رزق و عمل آن با اسماء الحسنی و…

شرح اسماء جلالی که اسماء هیبت اند (و این اسماء برای بغض و عداوت و
جدائی افکندن میان دو کس و خراب کردن خانه دشمن و…)
اسماء جلالی (یا عزیز – یا جبّار – یا متکبّر – یا قهّار – یا قابض – یا مذل – یا
علی – یا جلیل – یا قوی – یا متین – یا مغید و…)
بیان اسماء مشترک که جمالی و جلالی هر دو که بهر نیک و بد بکار آیند
اسماء جمالی و جلالی جهت صحّت و سلامت بیمار و تسخیر او
درباب خواص و شرح آیات کلام االله

قاعده سوره یاسین که از استادان دیگر با اسناد اسامی آن بزرگان
عملیات دیگر از سوره و آیات فرقان مجید و طریقه زکوه دادن و ترتیب
عملیات جت و بغض و غیره، مجموعه آیات برای محبت و تسخیر عالم و
دوستی میان زن و مرد و برای تسخیر پادشاه و امیران و تمام جهان
ادعیه جهت دزد برده و گریخته و پیدا کردن او با آیات شریفه
ادعیه اگر خواهی نزد پادشاهی روی و از او می ترسی
مجموعه نقشیات و علامات و عملیات و ترتیب پر کردن و کشیدن نقش ها
نقش و جداول عددی آیه الکرسی نقش عربی

نقش و جداول عددی جهت تسخیر دست غیب و گشایش رزق و روزی با
اسماء الهی قبل از طلوع آفتاب
نقش درباب محبت کسی که بر شخصی میل و محبت داشته باشد
نقش با اسماء الهی برای هر مرض و آسیب و غیره
نقش برای دفع بلا و بسیار مجرب
نقش جهت گریه بسیار زیاد کودک و محافظت از آسیب و صدمه و سحر و
جادوی طفل
جهت محبت و بی تابی و طلسم آن و عمل به آن در شب جمعه

برای محبت و عشق بر نعل اسب نوشته و در آتش بیندازد که به مطلوب
رسد
باب غزیمت و دفع آسیب و احضار
آفت ابلیس و شیاطین و ارواح و محافظت از شخص
آگاهی بجهت خویش و جلال خیش و عظمت خیش
جدول سیر قمر در هر برج
اسمای جوک (سوبهن، انگند، سکران، دهرت، سول، کند، برده، هرو،
هرکهن و…)

جداول برای دریافت سنگرات
قاعده دانستن آغاز روز در حمل و عقرب و دلود حوت در چهار برج آفتاب
قاعده دانستن منسوب بروج، حمل و عقرب، ثور و میزان، حوز و سنبله،
سرطان، توس و حوت، جدی و دلو، اسد
جداول منسوب به سیارگان و بروج
قاعده دانستن خاصیت بروج و کواکب
قاعده دانستن بروج مطابق با ماه جلالی
قاعده دیگر در شناخت تاریخ و ایام منحوس در هر ماه
قاعده دانستن دوازده ماه ثابت و منقلب
بروج ذوجدین، تسخیر مطلوب و قاعده در دانستن جهات رجال الغیب
قاعده دانستن پرهیز جلالی و ترک حیوانات و غیره

شرایط عملیات علو درجات و فتوح و تسخیر کردن امراء و سلاطین و برای
دفع امراض
در عملیات تکسیر از حروف و کواکب، تسخیر پادشاهان و امیران و غیره
برای علو درجات و افزونی جاه و مراتب و رسیدن به مطلوب
نادر العصر مطلب و فالنامه
فال نامه دیگر از علم رمل بسیار معتبر و صحیح استخراج کردن این احقر
عباداست

برای دانلود و دریافت فایل روی لینک زیر کلیک کنید.


دانلود و دریافت فایل

تحقیق در مورد تغذیه وبهداشت مواد غذایی

تحقیق در مورد تغذیه وبهداشت مواد غذایی

پاورپوینت درباره تغییرات پس ازصید و فساد در ماهی با فرمت پاورپوینت تهیه و تنظیم شده است  برای دانلود این پاورپوینت ما لینک را در قسمت انتهای پست قرار می دهیم . و قبل از دانلو د این تحقیق ما قسمتی از متن توضیحات را برای کاربران  قرار خواهیم داد تا قبل از دانلود این پروژه مرور کوتاهی را داشته باشید.

 

پاورپوینت دانلود تحقیق در مورد تغذیه وبهداشت مواد غذایی

 

به طور کلی تغذیه علمی است که درباره تغییرو تبدیل غذا دربدن وشرکت مواد

مغذی دربافت ها،فعل وانفعالات بیولوژیکی بدن ودفع آن بحث می کند

|تعریف تغذیه:

 عملی که در طی آن مقداری غذا به منظور رفع نیازهای بدن مورد استفاده قرار می گیرد تا انرژی آن صرف انجام کارهای مختلف می شود ،تغذیه نام دارد

[غذا:

 تمام موجودات زنده برای آنکه به زندگی خود ادامه دهند،به غذا نیاز دارند

(۱انرژی لازم برای ادامه کار دستگاههای مختلف وسایر فعالیتهای بدن

(۲تامین مواد اولیه برای رشدونمو

(۳ترمیم وجانشین سلول ها وبافتهای مختلف بدن که دراثر فرسودگی از بین می روند

غذا به ماده جامد یا مایعی گفته می شود که بعداز خورده شدن و هضم شدن حرارت وانرژی تولید می کند وموجب ترمیم بافت ها،رشدونمو و تنظیم اعمال حیاتی می شود

مواد تشکیل دهنده غذا

  • پروتئین ها
  • چربی ها
  • کربوهیدراتها
  • ویتامین ها
  • مواد معدنی
  • آب

دانلود و دریافت فایل

تحقیق در مورد تغذیه و بیماریهای قلبی عروقی

تحقیق در مورد تغذیه و بیماریهای قلبی عروقی

پاورپوینت درباره تغییرات پس ازصید و فساد در ماهی با فرمت پاورپوینت تهیه و تنظیم شده است  برای دانلود این پاورپوینت ما لینک را در قسمت انتهای پست قرار می دهیم . و قبل از دانلو د این تحقیق ما قسمتی از متن توضیحات را برای کاربران  قرار خواهیم داد تا قبل از دانلود این پروژه مرور کوتاهی را داشته باشید.

 

پاورپوینت دانلود تحقیق در مورد تغذیه و بیماریهای قلبی عروقی

 

شیوه زندگی در حال گذر است

  • رشد زندگی شهرنشینی باعث تغییر الگوی مرگ و میر از بیماری های واگیر به بیماری های غیر واگیر شده است.
  • افزایش فزاینده استرس های شهری
  •  کاهش فعالیت بدنی به دلیل تغییر الگوی زندگی
  • افزایش چاقی به دلیل افزایش رفاه مردم و دسترسی بیشتر به غذا
  • تغییر الگوی مصرف

نتایج نامطلوب :  عادات بد غذای

بیماری‌های قلبی-عروقی

حمله مغزی

دیابت

سرطان

یکی از مهمترین مداخلات آموزشی برای اصلاح شیوه زندگی

شناخت گروههای غذایی بر اساس هرم تغذیه سالم

مصرف بیشتر سبزیجات تازه                                                                                   

مصرف بیشتر میوه جات تازه                                                                     

   
چربی اشباع و اسید چرب ترانس:

 در بدن تبدِِِِیل به LDL شده سبب بالا رفتن کلسترول خون میشود

معمولا در چربی های حیوانی و یا در روغن های گیاهی جامد وجود دارد.
جایگزِینی آن باروغن گیاهی غیر اشباع منجر به کاهش قابل توجه در کلسترول خون و خطر بیماری های عروق کرونر قلب خواهد شد.

روغن نباتی جامد به دلیل دارا بودن اسیدهای چرب اشباع بالا و اسیدهای چرب ترانس که در جریان هیدروژناسیون تولید می شود برای سلامتی مضر است.

 کاهش ۲% اسید چرب ترانس دریافتی در رژیم غذایی خطر بیماریهای قلبی و عروقی را ۲۵% کاهش می دهد.

طبق توصیه سازمان جهانی بهداشت حداکثر ۳۰% کل انرژی دریافتی روزانه می تواند از روغن و چربی تامین شود. همچنین اسیدهای چرب اشباع حداکثر ۱۰% و اسیدهای چرب ترانس حداکثر ۱% از کل انرژی دریافتی رژیم غذایی روزانه را می تواند تامین کنند.

 

 

دانلود و دریافت فایل

تغییرات آب و هوای وکارایی کشاورزی متشکل از سیستم های کشاورزی

پاورپوینت درباره تغییرات پس ازصید و فساد در ماهی با فرمت پاورپوینت تهیه و تنظیم شده است  برای دانلود این پاورپوینت ما لینک را در قسمت انتهای پست قرار می دهیم . و قبل از دانلو د این تحقیق ما قسمتی از متن توضیحات را برای کاربران  قرار خواهیم داد تا قبل از دانلود این پروژه مرور کوتاهی را داشته باشید.

پاورپوینت دانلود تحقیق در مورد تغییرات آب و هوای وکارایی کشاورزی متشکل از سیستم های کشاورزی


۱٫مناطق کشاورزی گرمایش جهانی

۲٫رابطه ی بین کشاورزی و گرمایش جهانی

۳٫کارایی انرژی به ما ----- مقیاس برای پتانسیل گرمایش جهانی

۴٫نتایج از ۴ مورد مطالعه(ORG/COV comparisons)

  1. هستند ؟GHG و کمتر EE چرا کشاورزان بیشتر

گرما و گازهای گلخا نه ای از زمان انقلاب صنعتی

تمرکز گرما و گازهای گلخانه ای

تا ریخچه ای آب و هوای غیر عادی

 CO2 CH * N2Oنقشه جریان های گازهای گلخانه ای دنیا برای جبهه   

سهم کشاورزی در گرمایش جهانی

همه ی رشته های غذایی: ۲۰% of the total GHG.

 (شامل حمل ونقل – ذخیره سازی – پیشرفت – مصرف - تدارکات )

Agriculture: 15% of the total world GHG.

(World Resource Institute, 2000)

  • CH4: دام های روستای و مناطق خیس برنجی(۴۲%)
  • N2وکود: کشت (specially NPK) (48%)
  • CO2: سوخت فسیلی, دشتهای تسویه, biomass burning (12%)

تاثیرات گرمایش جهانی بر روی تولیدات غذایی

IPCC (reports 2007) predicts a rise in Temp of 1.4 to 4°C at the end of the 21st Century

تاثیرات مثبت:

  • CO2افزایش پیدا کردن تولیدات گیاهی به بالاترین تمرکز
  • مناطق جدید برای تولیدات(نواحی بالا)

تاثیرات منفی:

  • سیل ها و طوفان ها باید بیشتروهمیشگی باشند
  • بارندگی کم خواهد شد در اب وهوای قاره های
  • نواحی پایین ( نزدیک به خط استوا- نسبت افریقا و امریکای لاتین )نواحی رنج خواهد کشید از کم شدن تولیدات بیشتر (۱۰ to 20% by 2080, Kotschi 2006)



تحقیق در مورد تغییرات پس ازصید و فساد در ماهی

تحقیق در مورد تغییرات پس ازصید و فساد در ماهی

پاورپوینت درباره تغییرات پس ازصید و فساد در ماهی با فرمت پاورپوینت تهیه و تنظیم شده است  برای دانلود این پاورپوینت ما لینک را در قسمت انتهای پست قرار می دهیم . و قبل از دانلو د این تحقیق ما قسمتی از متن توضیحات را برای کاربران  قرار خواهیم داد تا قبل از دانلود این پروژه مرور کوتاهی را داشته باشید.

پاورپوینت دانلود تحقیق در مورد تغییرات پس ازصید و فساد در ماهی

 

ماهی پس از صید تا فساد مراحل زیر را طی می کند :

  • جمود نعشی   Rigor Mortis
  • اتولیز یا خود هضمی  Self Digestionیا از بین رفتن و خراب شدن یاخته و بافت ها به وسیله آنزیم های داخلی
  • فساد نهایی یا Putrefaction    یا تجزیه نسوج به وسیله میکروارگانیسم ها
  • اکسیداسیون و فساد چربی ماهی ها :
  • ۱- اتواکسیداسیون که با واکنش اکسیژن بر روی چربی های اشباع نشده ایجاد می شود
  • ۲- اتولیز چربی ها که یک هیدرولیز آنزیمی است که اسیدهای چرب را آزاد میکند و گلیسرول نیز محصول آنهاست

جمود نعشی Rigor Mortis

  • پس از مرگ عضلات سعی می کنند با کمک واکنش های آنزیمی به فعالیت طبیعی خود ادامه دهند واین سبب میشود که عضلات همچنان انقباض وانبساط پیدا کنند.
  • انرژی مورد نیاز برای انقباض وانبساط از گلوکز موجود در خون وتولید بسته های انرژی از طریق تولید ATPبدست می آید .ولی باتوقف جریان خون پس از صید منبع تامین این انرژی قطع شده وانرژی برای تولید ATPاز گلیکوژن موجود در عضلات تامین میشود.
  • با تمام شدن ذخیره ی گلیکوژنی عضلات انرژی مورد نیاز برای واکنش های آنزیمی نیز تمام شده در نتیجه فعالیتهای آنزیمی پایان می یابد.
  • دراینجا به دلیل شکل گیری ارتباط دائمی بین پروتئین های انقباض عضله (اکتین ومیوزین) انقباض شدید دیربازگشت در عضلات رخ داده وبدن ماهی به تدریج سخت تر میشود به این حالت جمود پس از مرگ می گویند

صید

  • توقف خون ونرسیدن اکسیژن وگلوکزبه بافت وجمع آوری موادزائد
  • استفاده از گلیکوژن درگلیکولیزبیهوازی و تولید اسید لاکتیک وماندن آن دربافت
  • کاهش pH
  • فعال شدن ATPaseوتجزیه ATP
  • تولید انرژی برای انقباض
  • کلسیم از سیتوپلاسم جمع نمیشود ومیماند و انقباض شدیدتر ، منیزیم هم نیست که اثرنرم کنندگی را با ATPاجراکند وانبساط اتفاق نمی افتد
  • جمود نعشی

دونکته

  • در ماهی کامل به دلیل وجود استخوان پشت ، مانع از انقباض کامل ودر نتیجه کوتاه شدن عضلات می گرد(Shortening).
  • درطول ریگور عضله تیره ۵۰-۵۲درصد وعضله سفید ۱۵-۱۸درصد کوتاهترمی شوند.
  • اگر ماهی قبل از جمود فیله شود، انقباض عضلات با شدت بیشتر وگستردگی بیشتر انجام خواهد شد و سبب میشود فیله چروک(Shrinkage) شود.

 

 

دانلود و دریافت فایل