ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | |||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
31 |
پاورپوینت درباره تغییرات پس ازصید و فساد در ماهی با فرمت پاورپوینت تهیه و تنظیم شده است برای دانلود این پاورپوینت ما لینک را در قسمت انتهای پست قرار می دهیم . و قبل از دانلو د این تحقیق ما قسمتی از متن توضیحات را برای کاربران قرار خواهیم داد تا قبل از دانلود این پروژه مرور کوتاهی را داشته باشید.
۱٫مناطق کشاورزی گرمایش جهانی
۲٫رابطه ی بین کشاورزی و گرمایش جهانی
۳٫کارایی انرژی به ما ----- مقیاس برای پتانسیل گرمایش جهانی
۴٫نتایج از ۴ مورد مطالعه(ORG/COV comparisons)
گرما و گازهای گلخا نه ای از زمان انقلاب صنعتی
تمرکز گرما و گازهای گلخانه ای
تا ریخچه ای آب و هوای غیر عادی
CO2 CH * N2Oنقشه جریان های گازهای گلخانه ای دنیا برای جبهه
سهم کشاورزی در گرمایش جهانی
همه ی رشته های غذایی: ۲۰% of the total GHG.
(شامل حمل ونقل – ذخیره سازی – پیشرفت – مصرف - تدارکات )
Agriculture: 15% of the total world GHG.
(World Resource Institute, 2000)
تاثیرات گرمایش جهانی بر روی تولیدات غذایی
IPCC (reports 2007) predicts a rise in Temp of 1.4 to 4°C at the end of the 21st Century
تاثیرات مثبت:
تاثیرات منفی: