تحقیق در مورد

دانلود تحقیق دانشجویی

تحقیق در مورد

دانلود تحقیق دانشجویی

پاورپوینت کاربرد کامپیوتر در اقتصاد کشاورزی | فصل دوم : مدیریت داده ها در نرم افزار آماری SPSS

دانشکده ها سایت دانلود مقاله و تحقیق دانشجویی در این مطلب قرار است یک نمونه تحقیق در مورد کاربرد کامپیوتر در اقتصاد کشاورزی که با فرمت پاورپوینت جمع آوری شده است قرار دهیم . این تحقیق مناسب دانشجویان عزیز می باشد.این نمونه پاورپوینت در ۵۰ اسلاید قرار داده شده است . شما می توانید از این تحقیق نهایت استفاده رو ببرید این تحقیق از چندین منبع جمع آوری شده است و مناسب برای شما کاربران عزیز میباشد. در این مقاله ، ما نحوه یادگیری در فصل دوم : مدیریت داده ها در نرم افزار آماری SPSS  را به شما کاربران سایت دانشکده ها می آموزیم. نحوه یادگیری این مقاله درباره کاربرد کامپیوتر در اقتصاد کشاورزی می توانید یک پله از یادگیری در تحقیقات علمی شما را از دیگر افراد که علاقه به خواندن یا نوشتن مقالات و تحقیق ها را ندارن بالا ببرد. خب ما قسمتی از متن این پروژه را بطور نمونه برای شما قرار خواهیم داد.

پاورپوینت دانلود تحقیق در مورد کاربرد کامپیوتر در اقتصاد کشاورزی | فصل دوم : مدیریت داده ها در نرم افزار آماری SPSS

بطور نمونه ما این پاورپوینت درباره کاربرد کامپیوتر در اقتصاد کشاورزی | فصل دوم : مدیریت داده ها در نرم افزار آماری SPSS ‌‌ که در ۵۰ اسلاید تهیه و تنظیم شده است بطور نمونه در قسمت زیر  برای شما  قرار خواهیم داد.وبرای دانلود کامل این پاورپوینت باید خرید خود را کامل کنید تا بتوانید فایل کامل این تحقیق را دریافت کنید.

نرم‌افزار آماری SPSS ، برنامه‌ای جامع برای تحلیل داده‌ها است که می‌تواند داده‌ها را (تقریباً از هر نوعی که باشند) برای تولید گزارشاتی همراه با جداول و نمودارهای توصیفی و تجزیه و تحلیل‌های آماری، پردازش نماید. منوهای ساده و پنجره‌های محاوره‌ای این نرم‌افزار، امکان تحلیل‌های پیچیده آماری بر روی داده‌ها، بدون نوشتن حتی یک خط دستور، فراهم می‌سازند.

آمار چیست؟

کلمه “Statistics” که در فارسی آنرا “آمار” ترجمه نموده‌اند، در اغلب زبان‌ها به دو معنی بکار می‌رود:

الف- به معنی ارقام و اعداد واقعی یا تقریبی در مورد اموری نظیر زاد و مرگ، ازدواج و طلاق، میزان محصولات کشاورزی و صنعتی، تعداد تصادفات رانندگی و غیره.

ب- به معنی روش‌هایی برای جمع‌آوری، تلخیص، تجزیه، تحلیل و تفسیر اطلاعات عددی درباره یک موضوع.

آمار چیست؟

کلمه “Statistics” که در فارسی آنرا “آمار” ترجمه نموده‌اند، در اغلب زبان‌ها به دو معنی بکار می‌رود:

الف- به معنی ارقام و اعداد واقعی یا تقریبی در مورد اموری نظیر زاد و مرگ، ازدواج و طلاق، میزان محصولات کشاورزی و صنعتی، تعداد تصادفات رانندگی و غیره.

ب- به معنی روش‌هایی برای جمع‌آوری، تلخیص، تجزیه، تحلیل و تفسیر اطلاعات عددی درباره یک موضوع

جامعه آماری

مجموعه افراد یا اشیائی که می‌خواهیم یک یا چند خصوصیت (ویژگی) را درباره آنها مطالعه کنیم، جامعه آماری نامیده می‌شود. مانند جامعه بیکاران یک شهر، جامعه کشاورزان یک روستا، جامعه پرندگان مهاجر به یک دریاچه، جامعه گیاهان وحشی روئیده در یک مزرعه و غیره.

نمونه آماری

بخشی از جامعه که بر طبق ضوابط مقبولی انتخاب می‌شوند و مطالع آنها بجای مطالعه تمام جامعه مقدور می‌باشد، نمونه‌ای از آن جامعه آماری نام دارد که معمولاً نتایج حاصل از مطالعه نمونه را به کل آن جامعه، تعمیم می‌دهند. البته این کار مستلزم دقت و احتیاط می‌باشد و قطعاً بی‌غرضی در انتخاب نمونه و اندازه آن در این نمایندگی، نقش بسیار مهمی دارد.

جمع‌آوری اطلاعات آماری به روش نمونه‌گیری، یکی از مهمترین و شاید اصلی‌ترین مرحله هر تحقیق آماری است

روش‌های مختلفی برای جمع‌آوری داده‌های نمونه‌ای وجود دارد که عبارتند از:

پرسشنامه: اطلاعاتی که با این روش جمع‌آوری می‌شوند می‌توانند به دو صورت: الف- کیفی (گسسته)                        ب- کمی (پیوسته)

 باشند (ولی تأکید بر جمع‌آوری اطلاعات کیفی است).

انجام محاسبه: که می‌تواند بصورت حضوری، مکاتبه‌‌ای (از طریق پست، اینترنت “E-Mail”) و یا تلفنی باشد.

طرح آزمایش در آزمایشگاه‌ها و ثبت نتایج بدست آمده

استفاده از اطلاعات ثبت شده: به‌شرطی توصیه می‌شود که به درست بوده اطلاعات ثبت شده، اطمینان داشته باشیم.

 

اندازه‌گیری براساس چهار مقیاس مشهور زیر انجام می‌گیرد:
  • .۱مقیاس اسمی
  • .۲مقیاس رتبه‌ای (ترتیبی) 
  • .۳مقیاس فاصله‌ای
  • .۴مقیاس نسبی (نسبتی)

برای دانلود روی لینک زیر کلیک کنید


https://daneshkadeha.com/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF/%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D9%87/%da%a9%d8%a7%d8%b1%d8%a8%d8%b1%d8%af-%da%a9%d8%a7%d9%85%d9%be%db%8c%d9%88%d8%aa%d8%b1-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%82%d8%aa%d8%b5%d8%a7%d8%af-%da%a9%d8%b4%d8%a7%d9%88%d8%b1%d8%b2%db%8c-%d9%81%d8%b5%d9%84/

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.