ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | |||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
31 |
علل ایجاد تشدید پدیده یوتروفیکاسیون که در فرمت پاورپوینت در 29 اسلاید زیبا و جذاب قرار داده شده است. برای دانلود این تحقیق ارائه راه کارهای مدیریتی ما قبلش در سایت دانشکده ها به عنوان نمونه قسمتی از متن این مقاله زیست محیطی را در قسمت پایین قرار خواهیم داد.
مراحل توالی اکوسیستم های آبی
الیگوتروف
مزوتروف
یوتروف
دیستروف
تعریف علل ایجاد تشدید پدیده یوتروفیکاسیون تهدید زیست محیطی جدی برای اکوسیستم های آبی پر غذایی یا غنی شدن: نتیجه ورود و انباشت تدریجی مواد آلی و رسوبات فرآیندی طبیعی تسریع آن در نتیجه فعالیتهای انسانی به سمت پیری پیش رفتن اکوسیستم آبی و کم عمق شدن آن
حوزه اثر یوتروفیکاسیون در اکوسیستم های آبی:
دریاچه ها، خلیج ها، حوضچه های تثبیت و بعضی اوقات، رودخانه های با سرعت کم
ارائه راه کارهای مدیریتی وضعیت یوتروفیک در دریاچه ها و مخازن
54 درصد در آسیا
53 درصد در اروپا
48 درصد در شمال امریکا
28 در صد در جنوب امریکا و افریقا
عناصر غذایی مؤثر در پدیده یوتروفیکاسیون:
کربن، نیتروژن، فسفر، سولفور، کلسیم، منیزیم،
پتاسیم، سدیم، آهن، منگنز، مس و روی
مهمترین عناصر محدود کننده رشد برای برای گیاهان:
ابتدا فسفر و بعد نیتروژن
نتایج یوتروف شدن آب :
۱)کاهش آب شیرین
۲)آلودگی آلی و غیر آلی، فاکتورهای مضر انسانی
۳)محدودیت تعویض آب دریا و خورها
۴)فساد تدریجی
زیست محیطی ویژگیهای آبهای یوتروف
۱)شفافیت کم آب
۲)تولیدات کم (نیتروژن،فسفر غنی)
۳)کم عمق
۴)دمای بالا، اکسیژن پایین
۵)گیاهان آبزی (ماکروفیت ها)
اثرات یوتریفیکاسیون:
تولید کف توسط جلبک ها و مانع نفوذ اکسیژن